Voorjaarsnota wordt begroting

Hoogeveen – In voorgaande jaren maakte het college in deze periode een Voorjaarsnota. Daarin stonden in grote lijnen de plannen en het nieuwe beleid voor de komende jaren beschreven. In november nam de raad vervolgens een besluit over de begroting. Vanaf nu veranderd dat en is de Voorjaarsnota de begroting voor de komende jaren.

Wethouder Anno Wietze Hiemstra: ‘Dit jaar presenteren we onze plannen, het nieuwe beleid en het bijbehorende financiële plaatje in één keer. Door deze unieke manier van werken in gemeenteland geven we al vroeg in het jaar helderheid over de plannen en het beschikbare geld. Ook besparen we – door geen aparte Voorjaarsnota uit te brengen – tijd en geld als het gaat om inzet van medewerkers.’

Animatiefilm

De gemeente wil u in één oogopslag en op een begrijpelijke manier laten zien wat de plannen voor de komende jaren zijn. Daarom hebben ze een animatiefilm gemaakt, waarin u in enkele minuten op de hoogte bent van de plannen van het college.

Wilt u ook zien hoe het financiële plaatje voor 2017 eruit ziet? Bekijk deze dan op www.hoogeveen.nl of download (PDF) hem.

Bron : Gemeente

Henk Sieders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.