Bert Heerink in het programma “ ‘t Veen op”

Op zaterdagmiddag 16 maart is muzikant Bert Heerink uit Hoogeveen van 13 uur tot 14 uur te gast bij radio Hoogeveen.  Voornamelijk werd Bert Heerink bekend als zanger van de Nederlandse band Vandenberg en internationaal succes was er ook. Burning Heart en Different Worlds waren twee wereldhits in de jaren tachtig. Radiomaker Wim Oosting praat met Bert Heerink.

Bert Heerink houdt van zijn publiek; met zijn openingszin “Hallo Hoogeveen” , heeft hij een mooie binnenkomer. Aan de luisteraars van radio Hoogeveen vertelt hij vlot en gezellig over zijn jeugd, hoe hij opgroeide. Studeren was niet zo aan hem besteed, want zingen is zijn leven. Zijn successen en ervaringen met optredens in Amerika komen aan bod en worden afgewisseld met muziek waarin Bert Heerink de leadzanger is. Bert Heerink zingt tegenwoordig naast o.a. de Pink Floyd Project in de nieuwe band Royal Flush. Het nummer “don’t go” van de nieuwe band ontbreekt daarom niet in het uur durende programma.

 

U kunt radio Hoogeveen (LOH) horen op 106.8 FM, op 104.1 op de kabel en via de App van Radio Hoogeveen. De technische realisatie van dit programma komt van Edith Hurenkamp.

Foto Bert Heerink is van Sander Drooglever.

7 maart 2019


Previous Post

Next Post

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.