De lokale omroep voor regio Hoogeveen
106.8fm in de ether en 104.1fm op de kabel

Nieuwe programma’s voor Radio Hoogeveen op zondagavond

Nieuwe programma’s voor Radio Hoogeveen op zondagavond

Vanaf zondagavond 7 mei 2017 zijn er twee nieuwe programma’s te beluisteren op uw lokale zender Radio Hoogeveen. Onderstaand kun u meer lezen over de inhoud van de programma’s.

20.00 – 21.00 uur: classic artists

een programma rond een artiest of groep. Van de artiest of groep worden de hoogtepunten uit  de carrière nader belicht met aandacht voor de behaalde hits. Daarnaast ook ruim aandacht voor de tracks van de diverse albums die de artiest of groep heeft gemaakt.

Dit alles aangevuld met informatie over de artiest(en)  en de tracks die in het programma ten gehore worden gebracht. Van bepaalde nummers zal de achtergrond worden benoemd.

Ook worden in het programma registraties van live concerten (opnieuw) ten gehore gebracht. Voorbeelden van classic artist zijn: The Beatles, The Rolling Stones, Bee Gees, Golden Earing, Boudewijn de Groot, Cuby and the Blizzards enzovoort.

21.00-22.00 uur: het hoorspeluur

Een programma waarin het aloude radio luisterspel t.w. het hoorspel weer ruimte op uw lokale zender krijgt. Het doel is tweeledig: enerzijds biedt dit ruimte voor een stukje Nederlandse cultuur.

En anderzijds: het hoorspel biedt ontspanning voor de luisteraar. Lekker luisteren en je mee laten slepen door de stemmen van de acteurs. Hoorspelen die voorbij komen zijn o.a. Baantjer, Paul Vlaanderen enzovoort.

Wanneer het hoorspel korter is dan 55 minuten dan wordt in het programma aandacht besteed aan muziek uit het Nederlandstalig genre met artiesten die groot werden binnen het gebied van de kleinkunst zoals Ramses Shaffy, Liesbeth List, Frans Halsema, Wim Sonneveld enzovoort. Begonnen wordt met een bekend hoorspel van Paul Vlaanderen. De titel is Paul Vlaanderen en het Margo mysterie. Meer informatie over dit hoorspel kunt u lezen op de website van Radio Hoogeveen.

Het hoorspel wordt herhaald op de woensdagmiddag tussen 15.00 – 16.00 uur.

Redactie, presentatie en techniek: Hans Wassens

Radio Hoogeveen is te beluisteren via de ether op 106.8 mHz en via de kabel op 104.1 mHz. Raadpleeg voor meer informatie over bovenstaande programma’s en/of de overige programma’s de website van Radio Hoogeveen www.radiohoogeveen.nl

21 april 2017


Previous Post

Next Post

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *