De lokale omroep voor regio Hoogeveen
106.8fm in de ether en 104.1fm op de kabel

Hoorspel info : Paul Vlaanderen en het Margo mysterie

Een hoorspel in 8 wekelijkse afleveringen.

Schrijver en detective Paul Vlaanderen, juist teruggekeerd van een reis naar Amerika, doet op het vliegveld een vreemde ontdekking. Zijn vrouw Ina, die beloofde hem te komen afhalen, is er niet. Wel haar auto, die op enige afstand van het vliegveld on afgesloten staat geparkeerd.

Ina’s regenjas ligt op de achterbank. Ze is ontvoerd en wordt ’s avonds na de uitwerking van een slaapkuur weer vrijgelaten. Waarom ontvoerden ze Ina, om haar enkele uren later weer vrij te laten?

Nog vreemder wordt de zaak als blijkt dat de regenjas die Paul in de auto heeft gevonden, niet van Ina blijkt te zijn. Aanvankelijk zegt de naam Margo, die op de kraag van de mantel staat, niets. Angstiger wordt het als er een meisje uit de Theems wordt opgehaald, gewurgd.

In de kraag van haar mantel staat de naam Margo. Het slachtoffer blijkt Julia Kelburn te zijn. Een naam die Paul Vlaanderen zich herinnert van een gesprek in het vliegtuig. Had de ontvoering van Ina iets met deze zaak te maken?

Luister naar dit hoorspel wekelijks vanaf zondag 7 mei 2017 21.00 uur bij Radio Hoogeveen via de ether op FM 106.8 mHz of via de kabel op 104.1 mHz.

 Raadpleeg voor meer informatie over bovengenoemd programma en/of de overige programma’s van Radio Hoogeveen de website www.radiohoogeveen.nl

21 april 2017


Previous Post

Next Post

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *